Hög drydiansk ranking!

Jag fick ett meddelande på messenger idag, det var från Linda som gjort en bildsök på Bryan Adams. Döm om hennes förvåning (och även min) när mitt face dök upp som sökträff nummer 17 (!). Martin S är förvisso bra på att sökordsoptimera sina sidor men ändå. Träff #17! Imponerande. Eller så är det bara jag, i all min nördighet som tycker det. Och Linda då eventuellt.

Det blev film idag, Nacho Libre i Castle McUrcus med Mac och Karro. Den var faktiskt över förväntan bra och Jack Black är ju både fånig och underhållande i sina ofta fjantiga roller. Rekommenderas.

Jämtland fortsätter att bjuda på sommarväder anno 2007. 11°C denna kväll med hårda nordliga vindar och stundtals regn. Kallt som attan. Så långt från sommaren man kan komma. Så nära hösten det kan bli. Kollar i almanackan för att bekräfta den aktuella månaden. Oktober? Nej, det är faktiskt juli…

Föregående inläggHammys äventyr
Nästa inläggVärlden är liten ibland
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.