Höjden av oväntadhet

Några helt underbart svala vindar drar in i lägenheten. Jag sitter här och har hjärnan på lågvarv, efter gårdagens 22-timmarsrace. Det tar på krafterna. Funderar på om jag ska slockna en sväng nu eller om jag sonika ska ta det ikväll och inatt istället. Är också sugen på att introducera Buzz för den äldre generationen innan de åker hem i morgon. Tror nämligen på succé. Igen. Buzz fungerar alltid.

Funderar på saker jag borde göra. Städa lägenheten i veckan exempelvis. Träna är också något jag borde göra, helst idag. Köpa nytt tangentbord vore inte heller så dumt. Funderae på en bräda med lite tystare knappar, kanske kan Logitech UltraX vara vad jag ledar efter. Är den tyst?

Tyst ja, det var jag inte igår. Redan innan klockan slagit sju på morgonen var jag igång med mina ibland ogenomtänkta uttalanden.

Alltså, det är ju inte riktigt 4,2 meter runt Brunfloviken så därför har de förlängt banan…

Nej, det är inte riktigt så långt, det är runt fyra mil till. Men jag var faktiskt inte själv. Karro lyckades också rätt bra med…

Höjden av oväntadhet…

Till sist, kvällens bästa bild. Håll till godo.

Föregående inläggKalasväder på rätt dag
Nästa inläggPremiärgrill på Rödön
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

 1. Fan, du är så snygg! How’d ya do that?
  Vid en sekundär tanke – Det förefaller sig naturligt att huvudet har den formen, så det måste vara helt naturligt för dig att se ut som Hammy

  Nu borde jag nog sova, jag tänker alldeles för logiskt. Vilket påminner mig om att jag borde påminna dig om hur trevligt det är att skriva på ett platt tangentbord.
  Logithec. You know…

  Kram

 2. UltraX är ju tgt-bordet jag har och inte byter ut i första taget (förutom mot ett logitech diNovo 2 då, men den ligger i en helt annan prisklass ;))

  UltraX rekommenderas varmt. Använt det i typ tre år nu 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.