Hört i höstvädret

– Ena stunden är det helt lugnt och andra stunden blåser det ingenting alls.

Mac bjöd på den men tyvärr var jag inte vaken nog att uppfatta den direkt. Hur som helst, nu är det förevigat.

Vi har just passerat Grums och det känns om inte annat på stanken. Det luktar verkligen överkörd utter. Eller pappersbruk om man tycker att det stämmer bättre. Det är hur som helst rena höstvädret. Riktigt mörkt med regn och gråtunga moln. I mitten av juli. Hej och hå. Mot Karlstad nu där vi tänkte göra ett snabbstopp. Pinkpaus om inte annat…

Vi har inför denna trip faktiskt förberett oss väl. Efter bristen på nattöppna ställen längs E45 har vi nu bunkrat med både käk men framförallt kaffe. Det lär nog rädda stora delar av den har resan.

Föregående inläggNattens sömniga dilemma
Nästa inläggIn the republic…
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.