In the republic…

…of Jämtland! 03:32 passerade vi läns- och tillika kommungränsen för Jämtlands län och Härjedalens kommun. Vi mottogs helt utan folkets jubel, en osynlig röd matta och segeryra med champange och efterfest som förmodligen pågår någon helt annanstans. Däremot började regnet att ösa ner än mer. Vi känner oss verkligen välkomna. Varmt dessutom. Termometern skvallrar om hela 11 grader. Elva.

Föregående inläggHört i höstvädret
Nästa inlägg20 mils minutprecision
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Brrr. Och jag som ska semestra en hel vecka i Härjedalen. Blir till att packa termobyxor och mössa ju 😐

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.