Jag lär se på fotboll

Jaha, då var Yran alltså slut. Vaknade upp till ett regnsmattrigt väder med en helt konturlös himmel i morse. Riktigt soft start på söndagen med andra ord men jag kunde inte släppa en tanke – vad hände egentligen igår kväll nere på stan? Mac lovade ju heligt och dyrt att det inte skulle bli mer än några öl hos Lollo. Yran skulle vi inte in på och då finns det ju bara Marité kvar. Då mitt antisug efter både öl och Marité var totalt så valde jag att avstå och vis av erfarenhet la jag därför en liten utmaning framför honom.

att du inte skulle gå in på marité är ungefär lika troligt som att jag skulle sluta titta på fotboll på tv.

Det krävdes inga stora efterforskningar för att idag kunna fastslå att jag inte behöver sluta titta på fotboll framöver. Jag funderar faktiskt på att återuppta mitt ViasatSport-paket för att istället utöka tittandet med Champions League, utöver Canal+ som jag redan har. Åh, jag längtar faktiskt till hösten ännu mer nu…

Fotboll

Föregående inläggTrött lördagkväll blev natt
Nästa inläggStatistiken ljuger
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.