Nattens sömniga dilemma

En niotimmars nattlig roadtrip väntar om knappt ett dygn och jag är minst sagt lite kluven inför den närmaste nattens sömn, eller icke sömn. Å ena sidan måste jag upp tidigt så jag hinner med det jag planerat. Å andra sidan borde jag vara vaken och göra en snabbvändning av dygnet och sova länge i morgon.

Nåväl. Klockan är med andra ord så mycket som “bara” strax efter två och jag är i ärlighetens namn rätt trött. Och pigg. Gräsklippning, barnpassning, biltvätt och efterbehandling av förra veckans fotosession noteras som dagens stora happenings. I morgon väntar det fler. Ryktet säger grillning. När, var och hur är ett helt annat kapitel i den drydensla bloggen. Gissar att det omnämns i morgon. Jag lär nog dra ihop några rader på vägen upp till republiken…

Nej, sova var det. Godnatt. Eller godmorgon. Eller… ja, dilemma var ordet.

Föregående inläggAtt framkalla handsvett
Nästa inläggHört i höstvädret
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.