Premiärgrill på Rödön

Efter avslutat jobb i stan bestämde vi oss för att grilla och jag lyckades utan några större problem placera evenemanget på Rödön. Ingen ifrågasatte i alla fall beslutet. Vi åkte ut, tände grillen och njöt av den underbara kvällsolen, de sköna vindarna och en utsikt som man inte får på många andra platser. Storsjön, Oviksfjällen, Åreskutan. Wow.

Medan grillen tog fart förflyttade vi oss till femårsåldern och fördrev tiden med att kasta mackor. Ja ni vet, platta stenar. Robert vann nog på flest studs. Eller var det far? Andrea, höll du räkningen? Jag funderar dock fortfarande på varför det är så jäkla kul att kasta sten i vattnet.

Familjen And(ersson?) flöt förresten förbi ute på Storsjön. De verkade inte vara sugna på att delta i grillningen, men vi är nog faktiskt rätt glada för det. Och nu vet jag förövrigt att Rödön fungerar utmärkt som grillplats. Kanske någon stol eller något till nästa gång för stenstranden var inte så jättebekväm att slå sig ner i.

Bonusbild idag blir en solnedgång från Arctura i lördags.

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.