Svarta fingrar och CL-seger

Det har inte hänt så mycket i Drydenska Palatset idag. Det blev en slentrianfilm på Canal+ för ett huvud på lågvarv tillsammans med kycklingfylld frukost och kaffe. Inte så illa när man var helt färdig efter körningen. Jag tog även en powernap efter filmen men det blev inte så mycket bättre ändå så _egentligen_ borde jag ha gått och lagt mig för länge sedan men…

…det är inte så lätt när man plötsligt sitter och har fastnat i Champions League 04/05 på PS2:an. Jag gav mig fan på att ta hem hela turnéringen med Man United och efter gruppspel och slutspel stod jag mot Deportivo La Coruña i finalen. Inga vidöppna kanter att löpa på, ett tajt spanskt försvar och ett 1-2-underläge att jaga ikapp en bit in i andra. Här fanns det ju ingen returmatch att ha som plan B heller. Sagt och gjort, storoffensiven lönade sig och jag kvitterade. Förlängning, handsvetten rinner (för inte sitter jag en halv dag och spelar CL för att sedan få stryk i finalen) och Giggs nickar in det förlösande 3-2målet. Sedan var det ju bara att försvara sig och bygga köttmur i försvaret. Det fungerade. Jag vann med 3-2 och fick äntligen lyfta pokalen.

Tänk att man kan bry sig så mycket om något så fjantigt som ett spel. Men det är väl det, en riktig fighting spirit döljer sig inte bara för att det skulle vara tv-spel…

Upptäckte nu efter några timmars spel att vänstra analoga spaken börjar haverera och att mina fingrar är nedsvärtade som följd. Arbetsskada? Typ.

Föregående inlägg20 mils minutprecision
Nästa inläggHammys äventyr
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.