Tio hemligheter…

…som ni kanske inte visste. Bara för att det är lördag så avslöjar jag dessa exklusivt för dryden.se, som hostade upp en bra slant för rättighterna. Eller inte. Tionde punkten väcker förövrigt mest uppmärksamhet. Kanske inte så konstigt med tanke på var jag bor…

  • Jag har av okänd anledning ont i min vänstra stortå.
  • Jag har varit i isländskt luftrum.
  • Jag har aldrig varit på Marité i Östersund.
  • Jag har lämnat kvar €160 till en polispatrull i Schweiz, som tyckte jag körde för fort när deras radar klockade mig. 119km/h på 100-väg. Ops.
  • Jag har haft en boaorm hängandes runt halsen. Ormfobi? Jag? Yes.
  • Jag har varit på tio Bryan Adams-konserter, varav nio i front line.
  • Jag har skakat hand med Bryan också. Ja, jag har tvättat handen efter det…
  • Jag har rabblat paragrafer för en polis. En tilltag jag är väldigt stolt över, eftersom jag hade rätt och han hade fel.
  • Jag har dragit ett ciggbloss genom näsan. Det var ett misstag som jag skyller på “ung-och-dum”syndromet. Lär inte upprepas.
  • Jag har aldrig åkt skoter.

Sådär, nu blir det en matklassiker – grillkorv med tunnbröd.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.