9 av 200

Rådstromovic ringde i lördags. Han lät meddela att jag var med på topp-tio i fototävlingen som 100% Östersund anordnade under sommaren. Temat var vatten och mitt bidrag blev Bridge over monster’s water:. När jag tillslut kom över ett nummer av tidningen läste jag att det inkommit över 200 bidrag. Att då placera sig som nummer nio i ordningen är ju inte helt tokigt men ändå är jag inte riktigt nöjd. Jag menar… jag vann ju inte?!

Jag, M, Mac, Karro och Anders var iväg och körde gocart igår. Anders spöade oss men sedan var det tajtare. Mac hävdade att både han och Karro spöade mig, jag hävdar givetvis motsatsen med några blytunga argument. Någonstans missades det nämligen i kommunikationen att det var ”först i mål” som gällde, eftersom vi bara hade en flygande start direkt ur depån. Så, varvtiden is the shit. Dessutom borde Mac själv fått blåa skylten uppslängd i fejjan både en och två gånger när jag låg tätt bakom för omkörning. Nåväl, inför nästa race vet vi att det ska riggas tydliga tävlingsinstruktioner. När jag då återigen har vunnit ska det väl äntligen bli tyst på honom…

Jag avstod förresten träningen idag, det gör så jäkla ont. Det borde gå över men det blir nästan bara värre så om jag vill vara med och spela på torsdag (eller onsdag) så blir det stretchövningen som Erik demonstrerade på bordet i lunchrummet tidigare idag. Ehum…

Bridge over monster's water

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. De övriga bilderna är publicerade i det nya numret av tidningen 100% Östersund. Den är tryckt och utgiven men just i skrivande stund är den ännu inte publicerad som PDF på webbsidan.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.