[dablju:][ti:][ef]

En övningsbil med nedan nummerplåt ska ses som en varning till övriga trafikanter, eller?

Min kropp ömmar förövrigt ikväll. Det gjorde den i och för sig redan i går. Och i tisdags. Höger ljumske mår sådär och någonstans kring lårmuskelfästet har jag fått mig en känga som gör rätt ont också. Det kändes från första uppvärmningsminut till sista spark. Idioti att fortsätta spela (eller att ens spela över huvudtaget) men ja, så fick jag ju sätta ett mål också så det var väl värt det gissar jag…

Jag fick förresten, utan problem, igenom reklamationen av dojjorna och fick ut ett par nya. Nike den här gången och de känns, efter tre pass, helt okej. Lite bredare, lite bättre passform, lite snyggare.

Fler intressanta nummerplåtar. En jättehemlig Fiat Punto och en världsomspännande Toyota. Vi gratulerar ägarna till dessa. Eller nåt.

 

Föregående inlägg
Nästa inlägg

1 KOMMENTAR

  1. Det var ju onekligen passande på en bil som används på en körskola. Haha! Det reg.nr skulle jag också vilja ha!!! 😀

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.