En bra sommar…

…rent statistiskt sett. Jag har stadig koll på Googles Analytic-tjänst som jag kör på dryden.se och det är glädjande siffror jag ser framför mig.

Sedan jag drog igång den här “riktiga” bloggen och lät den gå publikt i slutet på juni så har trafiken stadigt ökat, vilket naturligtvis är kul. Det värsta är att jag är nyfiken. Vilka är ni egentligen, som kommer hit och läser? Varför återkommer ni? Vad är bra? Vad är dåligt? Vill ju inte stanna helt i utvecklingen så jag behöver sonika feedback på dryden.se.

Har ni några spontana idéer, hyllningar eller sågningar så är ni givetvis välkomna att lämna en kommentar på det här inlägget. Nu är det bannemig er tur att skriva. Seså. Tjopp tjopp.

Själv ska jag ta och landa framför TV:n och låta PS2:an surra igång. Efter den bedrövliga insatsen i dagens seriematch mot brassarna (ja, det är sant då Ytterhogdal har någon sorts plantskola där nere i Härjedalsskogarna) så kan det bara bli bättre. CL 04/05 here we go!

Föregående inläggDagens ord & uttryck
Nästa inläggEn vecka – countdown!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.