En trött Drydian

Jag är trött. Det är bara att konstatera. Jag borde sova. Det är bara att konstatera. En lång veckostart slutade ikväll med filmkväll där Mac kom på besök. Förövrigt en helt okej rulle, om än en aning (eller snarare väldigt) förutsägbar. Fast ändå, jag är inne i nåt stim där jag föredrar svenska filmer just nu. Långt från alla är bra, kan bland annat passa på att varna för en riktig kalkon där Persbrandt faktiskt är med. Gör något annat istället, ni har 102 minuter att sätta sprätt på…

I morgon blir det reklamationsärende. Fotbollsdojjorna har börjat spricka efter bara några månader. Om det beror på uselt barnarbete i Kina (eller var de nu kan tänkas vara tillverkade) eller mina breda fötter vet jag inte, men inte fan ska väl ett par skor spricka innan de ens är ett halvår gamla?

Så, nu till kvällens stora fråga – Jay Leno eller sängen?

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.