En vecka – countdown!

Idag smygstartar förvisso den engelska ligasäsongen med Community Shield, där United och Chelsea möts (ligavinnaren mot FA-cupvinnaren). Revansch ja visst. Efter den urtrista FA-cupfinalen i maj så kan underhållningsvärdet knappast bli sämre och det skulle sitta skönt att få tvåla dit det ryska skrytbygget.

Nästa vecka startar det dock på allvar när Premier League drar igång och United tar emot Reading hemma på Old Trafford. Hösten är på ingång, tablån hos Canal+ börjar återigen bli “ordinarie” och så snart Serie A, elitserien och Champions League har avspark (och nedsläpp) så kan mörkret få härska bäst det vill utanför. Gärna lite regn också. I couldn’t care less.

Flytta ytterligare en vecka till och så har nästa nedräkning sitt avslut. M kommer upp. Och stannar. Förhoppingsvis står hon ut med mig trots mina två inledande stycken i den här texten…

Innebandy förresten. Det var ju toklängesedan det var en regel med ett pass i veckan så därför har jag nu börjat kolla runt efter lediga tider och platser här i stan. Intresse finns dessutom (!) men önskemål om dag och tid varierar. Minst sagt. Mitt eget förslag på lördagförmiddagar har ratats av vissa. Obegripligt.

Veckans stora fråga; kommer Dryden att skaffa Viasat Sport-paketet för 59 spänn per månad och därmed lägga vantarna på CL?

Föregående inläggEn bra sommar…
Nästa inläggBita i tån?
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.