Grattis Lotta!

Idag har det varit syster Lottas födelsedag. Jag blev dagen till ära omnämnd i hennes blogg!

Och Daniel, rappa röven, min födelsedag är snart över och du har inte hört av dig med ett endaste litet grattis än! Bah!

Helt omedveten om detta ringde jag upp henne tio minuter senare. Hon blev nöjd och glad och verkade ha haft en riktigt bra dag, med ny cykel, frukost på sängen och så likt Lotta på Bråkmakargatan som bara går att få.

Så, grattis sis’! Kan du redigera bort det du skrev ovan nu också så blir jag minst lika glad…

Föregående inläggSista kommuniststaden?
Nästa inläggOm du inte orkar själv…
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.