Hey Julie

Efter gårddagens totalmiss så var Scrubs åter på plats i TV:n ikväll. Blev lite pissed när jag för ett dygn sedan insåg att tv.nu snuvat mig på kvällsunderhållningen genom att sonika skriva ut fel tablå. Så kan det gå.

Kvällens avsnitt bjöd å andra sidan på skön musik (i sann Scrubs-anda), bland annat “Hey Julie” med Fountains of Wayne. Så, det var ju bara att köra lite research på Youtube, Google och lite andra ställen. Scrubs-soundtrack – snart i en mp3-spelare väldigt nära mig…

Kontentan? Nästan hur än djävulususkt humör man är på så är serien ett botemedel och en perfekt avrundning innan man tillslut däckar i sängen…

Föregående inläggSilly words, del II
Nästa inläggDagens…
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.