Torsdag har blivit fredag och klockan har redan tickat in på 17 minuter över midnatt. Här sitter jag med träningsvärk och muppar istället för att sova. Det är som vanligt. Efter klockan 22-23 händer det något magiskt i mitt huvud. Ungefär som att en rädsla för att sova föds, som får huvudet att frenetiskt arbeta och tänka snabbt och kreativt. Men så har vi den andra delen av mig som säger att…

Okej, drar du igång något klockan 23 så är du inte i säng före uppsittning i morgon…

Det stämmer så väl, så oftast slutar med med små bagatellartade projekt som att hitta adresser eller läsa meninglösa lokalnyheter. Suck vad fjantigt.

En annan högst ointressant detalj är att jag idag firar femårsjubileum på webForum. Kan ni tänka, för fem år sedan följde jag en länk och efter det har jag både har stannat och postat över fjorton tusen inlägg på stället (vilket ger ett dagsnitt på nästan åtta inlägg per dag). Muppande var det ja.

Men hur som helst. Ikväll ska det ske. Jag ska faktiskt ta och stänga ner redan nu. Punkt. Over and out.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här