Usch, dagens i-landsproblem måste vara mina trubbel med ComHem som sträcker sig några veckor tillbaka. Det riktigt tråkiga är att de gång efter gång tycker att jag ska byta antennkabel, plugga ur boxen en stund, ta bort onödiga apparater och kringutrustning trots att jag tidigare både testat och konstaterat att det inte är detta som är själva flaskhalsen bland bildfrysningar och pixelpartaj på TV:n. Är det kanske dags att byta leverantör? ComHem som com bort. Typ.

Fler i-landsfunderingar fick jag i förmiddags. En kund kommer in och vill ha en ny – tadam – bankdosa! Ja, displayen hade gått sönder och batterierna var väl inte de bästa. Ja, det var ju dessutom hos oss hon hade köpt – tadam igen – datorn. Tillslut ringde det några klockor hos henne när jag höll minen och meddelade att det var hos banken hon skulle få en nya dosa. Inte på Telia…

En stund efteråt funderade jag på var jag skulle reklamera mina två icke fungerande DVD-skivor hemma. Där jag köpt filmerna eller där jag köpt dvd-spelaren?

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här