När september anländer…

…blir det big happening weekend. Först premiärvisas faceliften så jag tänkte dra bort till Bilcenter för att få mig ett provåk, eller ännu hellre – en provkörning. Vad gör man inte för lite bilkörning nu när BlackPearl har gått vidare och fått en ny ägare?

Nästa big happening är nog mer high än big. Tandemhoppet är bokat till söndagen så då blir det Optands flygfält och 3000 meter upp. Om vädret tillåter vill säga, och om utrustningen är hel (vilket varit två av fyra anledningar till varför det inte blivit av tidigare). Dessutom är jag hemma (det är anledning nummer tre) och dessutom är även tandemansvarige på plats (och det var den senaste anledningen till varför jag fortfarande står kvar på backen).

Nedräkningen inför helgen har därmed börjat på allvar…

Föregående inläggLägg en kabel med ComHem
Nästa inläggVidar – on fire
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.