När väntan tar överhand

dkdkdsfkjlksdkfjlklsdfjkljsdfkljlkjlsdkfjjlklsdffjkllsdkjfs jdsfjklsdfkksdfkjlkkkdkfjlkljdfkkkdkljkkkkdjfdfkjlkkkjsdkj fllalskjdddfjjlslkjlkj

Så ser det ut i skriven text om man spelar trummor på tangentbordet i åtta takter till en liveversion av Bryan Adams-låten “Native son” (originalet är från plattan Into the Fire). Inget man gör hemma på egen hand om man är amatör. Eller som jänkarna skulle sagt; don’t try this at home.

Om jag har tid över? Nej verkligen inte men jag väntar på att klockan ska ticka iväg, så att Mac käkar upp sina mackor och så att M slutligen pallrar sig hit. Öka! Båda två. Se så!

Förresten så var det från Marquee-spelningen i London 1987 som jag hämtade Native son. Skitbra spelning. Finns som bootleg och rekommenderas varmt.

Föregående inläggNästa gång sitter den
Nästa inläggSista kommuniststaden?
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.