Om du inte orkar själv…

…så låt någon annan göra det. Det vill säga springa. Just nu säljs det billiga löpare runt om i landet och det kanske kan vara något om du tänker ställa upp i det kommande Göteborgsvarvet eller något annat lopp.

Löpare

Föregående inläggGrattis Lotta!
Nästa inläggEn trött Drydian
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

7 KOMMENTARER

  1. Nej, ni är så lata att ni går. Mitt i skogen dessutom. Helt meninglöst. Fast i och för sig, att löpa är väl inte så meningsfullt heller. Att bara springa. Efter ingenting. Nej, det är som jag alltid har sagt – så länge man har en boll framför fötterna kan man springa hur långt man vill. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.