Sådär, passerat tolvslag och det är onsdag. Och augusti, men det skulle lika gärna kunna stå “mitten på september” i almanackan. Det blåser i sann höststormsanda ute och det har börjat bli riktigt mörkt på kvällarna också vilket är ett säkert tecken på att saker och ting snart förändras (plus att Yranhelgen redan varit, kanske det säkraste “nu är det snart höst”-tecknet, åtminstone i Östersund). De riktiga höstvibbarna fick jag nere på stan förut, när jag möte folk ordentligt påpälsade med jackor och annat höstbetonat. Ett hett tips bara, ge inte upp! Augusti har visat sig bli riktigt bra vädermässigt tidigare. Jag slår även i år vad om att det blir kalasväder, bara skolorna drar igång i mitten av månaden. Någon som sätter emot?

Hur som helst. Ny dag, ny månad – omstart. Omstart i mitt fall betyder sömn. Innan klockan har tickat över två…

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här