Onsdag & augusti – hit me!

Sådär, passerat tolvslag och det är onsdag. Och augusti, men det skulle lika gärna kunna stå ”mitten på september” i almanackan. Det blåser i sann höststormsanda ute och det har börjat bli riktigt mörkt på kvällarna också vilket är ett säkert tecken på att saker och ting snart förändras (plus att Yranhelgen redan varit, kanske det säkraste ”nu är det snart höst”-tecknet, åtminstone i Östersund). De riktiga höstvibbarna fick jag nere på stan förut, när jag möte folk ordentligt påpälsade med jackor och annat höstbetonat. Ett hett tips bara, ge inte upp! Augusti har visat sig bli riktigt bra vädermässigt tidigare. Jag slår även i år vad om att det blir kalasväder, bara skolorna drar igång i mitten av månaden. Någon som sätter emot?

Hur som helst. Ny dag, ny månad – omstart. Omstart i mitt fall betyder sömn. Innan klockan har tickat över två…

Föregående inläggEn dag för trashcan
Nästa inläggAdministrativ re-union
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.