Sista kommuniststaden?

Alltså, det är lika bra att klargöra det på direkten. Östersund är en fantastisk stad och det finns många skäl till varför jag inte flyttat härifrån. “Jag hatar att flytta” är förvisso ett av argumenten men som sagt, det finns fler skäl. Faktiskt. Men så finns det ju de där små betydelsefulla (eller betydelselösa, beroende på hur man väljer att ta ställning i frågan) sakerna som man bara irriterar sig på…

Dessa förbannade trafikljus! Dessa förbannat dåligt planerade och konfigurerade trafikljus! Dessa röda stoppljus som får mig att stå på tomgång mitt i natten helt utan någon som helst anledning. Och eftersom jag är en så förbannat laglydig människa (okej, polismannen i Schweiz (ops, 119 på 100-väg) håller nog inte med här men han läser nog å andra sidan inte den här bloggen heller) så kör jag ju inte mot rött heller. Så klart.

Körde hem Mac förut. Två gånger passerade jag Fyrvallakorsningen. Två gånger blev jag ståendes i över en minut, väntandes på rätt färg. Båda dessa gånger passerade det en eller ingen bil alls. Båda gångerna undrade jag vad fan det är för fel på den här staden ibland. Det är ju rött var än man tittar…

Ja, jag har bloggat om det här förut…

Föregående inläggNär väntan tar överhand
Nästa inläggGrattis Lotta!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.