Vidar – on fire

Det är fortfarande flera månader kvar av det här (h)året men jag väljer ändå att redan idag utse det nyinstiftade Drydianska priset ”(H)årets (h)år”.

Motiveringen från den enväldiga juryn lyder:

Med sin brinnande känsla för en eldig frisyr står Vidar som oslagbar vinnare bland de två tävlanden som i år ställde upp. Genom att ha skapat sin naturliga look bara genom att vara har han lyckats få håret att symbolisera det som kännetecknar honom när han är som mest energifull och leksugen – on fire!

Den andre tävlanden var förövrigt jag själv. I ren besvikelse har jag därför bokat klipptid för att helt enkelt få bort mitt rufsiga hår, glömma tävlingen och gå vidare (tills nästa år, då jag tänker ställa upp igen).

Föregående inläggNär september anländer…
Nästa inläggEn riktigt praktförlust
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.