Att spika ett kryss

Idag gjorde jag något som inte är så vanligt, nämligen att spika ett singelkryss. En enda halvgardering hade jag kvar när jag kom till match nummer tio och då kändes det mer lämpat att sätta halvan på nästföljande match. Så, fick jag sonika sätta singelkrysset. Det gick hem i och med 2-2-resultatet.

Vidare borde jag dock ha lärt mig att “säkra” matcher är allt annat än säkra, i synnerhet om lag som Liverpool är inblandade. Jag menar, att spela ut Birmingham hemma på Anfield och dra in tre fina poäng borde ju vara en självklarhet. Min ensamma singeletta var dock inte lika given och jag satt en stund och funderade på om jag skulle plocka bort min halvgardering på Arsenal och lägga den på L’pool istället (vis av erfarenhet). Så blev ju inte fallet. Arsenal spelade ut Derby och vann med 5-0. Liverpool fick 0-0. Såklart.

I morgon väntar helgens stormatch. United tar emot ett, vad det känns som, sargat ryssbygge. På nedgång? Kanske. Förhoppningsvis. 17:00 på Old Trafford. Eller Canal+ som man så vill. Missa för bövelen inte!

Föregående inläggFör en oxe…
Nästa inläggSläpp(t) hästarna fria
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.