Gårdagens Drydian

Gårdagens Drydian presenteras denna gång i samarbete med McUrcus. Denna man brukar titt som tätt korkhetsförklara mig då jag emellanåt har en förmåga att låta släggan slungas fritt, framförallt mot saker jag kanske borde skaffa mig en bättre uppfattning om (som filmer jag inte har sett exempelvis). Men men, that’s me – fördomsfull och hela paketet. Men tydligen är jag inte längre själv om att uttala mig om saker jag kanske borde veta mer om…

Under min mobila diskussion med McUrcus under fredagen så hävdar han bestämt att jag borde skaffa en Xbox 360 om det nu skulle bli så att jag slår till och dundrar in en 37″:are här hemma.

M: – Ja alltså, sen skaffar du en Xbox 360!
D: – Eh… nej? Däremot en gammal Xbox!
M: – Eh, varför då? Nya Xboxen har ju sån jäkla grym grafik alltså, slår ju gamla med hästlängder! Klart du ska köpa!
D: – Eh, vaddå? Har du testat den eller?
M: – Eh… eh…
D: – Jag tolkar det där som ett nej. Hahaha!

Han hade givetvis inte testat den och han hade heller inte lyssnat på mitt huvudsyfte med en gammal kryssbox. Han har därmed inte heller lyssnat på själva 360-konsollen som hårdvara. Det är nästan så man börjar undra om 360 står för antalet decibel den genererar…

Föregående inläggHöstmorgon, del I
Nästa inläggJag och Winnerbäck
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Jag har hört/läst att gamla Xbox:en går att modifiera i absurdum med mjukvara. Likväl har jag hört att 360:n har ett begränsat urval filformat som stöds. Hur korrekt eller inkorrekt det är ska jag nog själv inte svara på, men utifrån det jag läst så känns gamla kryssboxen mer lämpad. Och billigare. Men sure, om de kommer runt problemet med ljudet i 360:n så lovar jag att fundera på saken. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.