Hösten är i stan

Hösten och dess färger har bitit sig fast i Östersund, men lite beroende på var man befinner sig så ter det sig olika. Nere vid vattnet är det knappt något annat än grönt medan det en bit upp i stan är gult, rött och orange. Dessutom har jag det senaste sett en jäkla massa Hammys överallt. Ska jag se det som ett tecken på att Over the Hedge II är på gång?

Föregående inläggNattliv & mensvärk
Nästa inläggWhy Modo?
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.