Jag har under kvällen stött på ett i-landsproblem som jag inte riktigt kan lösa. Helt plötsligt slutade Customize Google att fungera i Firefox och jag står nu helt utan sökordsförslag när jag googlar. Har man en gång vant sig vid den funktionen är den svår att klara sig utan. Ja, ni kan ju förstå missären jag just nu lever i.

Nästa i-landsproblem till bloggning löste jag faktiskt medan jag skrev det här. Låten som spelas när Julie gör entré i avsnitt 31 av Scrubs (My first step) är Bad Case of Loving You (Doctor, Doctor) av Robert Palmer. Jäkla tur att man är en sådan skicklig googlare även utan tillägget jag nämner ovan.

Förresten, har du någon lösning i bakfickan för mitt Google-problem så posta gärna det här. Vill du följa fallet gör du det lämpligtvis på webForum.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här