I-landsproblems afton

Jag har under kvällen stött på ett i-landsproblem som jag inte riktigt kan lösa. Helt plötsligt slutade Customize Google att fungera i Firefox och jag står nu helt utan sökordsförslag när jag googlar. Har man en gång vant sig vid den funktionen är den svår att klara sig utan. Ja, ni kan ju förstå missären jag just nu lever i.

Nästa i-landsproblem till bloggning löste jag faktiskt medan jag skrev det här. Låten som spelas när Julie gör entré i avsnitt 31 av Scrubs (My first step) är Bad Case of Loving You (Doctor, Doctor) av Robert Palmer. Jäkla tur att man är en sådan skicklig googlare även utan tillägget jag nämner ovan.

Förresten, har du någon lösning i bakfickan för mitt Google-problem så posta gärna det här. Vill du följa fallet gör du det lämpligtvis på webForum.

Föregående inläggMaktskifte på gång?
Nästa inläggAtt vomera inombords
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.