Inled mig icke…

…i frestelse, utan fräls mig ifrån ondo så som bilköp. M var lite elak förut idag. Vi gick förbi en Black Pearl (fast den var blå, dock med skinnklädsel så lite känsla för detaljer verkar det som att ägaren har) och M passade på att undra…

Hm, undrar om den är till salu…

Jag fick en släng av saknad där, just i det ögonblicket. Black Pearl, höst, ruggväder, ACC på 20°C, skinnklädsel, en nybränd jävligt bra skiva, roadtrips. Det var tider det.

Vi köpte championer förut (förresten, i veckan som kommer drar ju Champions League igång på allvar) och vi funderade en sväng på hur vi skulle tillaga dem.

– Men… kryper inte dem rätt rejält?

Nej, men krymper. Det var faktiskt inte jag den här gången heller, utan M som bjöd på den. Jag tror att hon är smittad av Drydianska felsägningar.

Till sist, ”How a Millionaire’s Brain Works”.

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.