Kaffeblatte & negerbollar

Efter dagens långpromenad slog vi oss ned på fiket för lite välförtjänt fika. Två negerbollar med pärlsocker blev det, plus en cappucino för min del. Min tänkta kaffeblatte fick vänta tills jag kom hem och lagom till andra halvlek på Old Trafford stod den och doftade ljuvligt på bordet. Där låg också mina fötter, som jag passat på att slänga upp. Livskvalitet mina damer och herrar.

Jag fortsatte med kabeldragarjobbet jag påbörjade förra helgen. En dörrlist fick sätta livet till men nu funderar jag mest på hur fasen jag ska dra TV-antennkabeln. Den är grov som få och lämnar lite plats för övrig trafik i den drydianska ringleden av kabelkanaler. Jag skulle behöva projektera för utbyggnad. Jag får helt enkelt skriva ner en projektplan och skicka in – till mig själv. Ska bli intressant att se vad jag har att komma med…

Föregående inläggMot ruinens brant!
Nästa inläggNattliv & mensvärk
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.