Man Utd-nördighet

Matchstart klockan 18:15. Bara vetskapen av att Martin S är på Old Trafford och njuter gör mig inte varken avundsjuk eller arg – det ger mig bara en än starkare insikt om att det är dags att pallra sig dit. Så snart som möjligt.

Nåväl, Sunderland har tätat till ordentligt och inte givit hemmalaget särskilt mycket yta att spela runt på vad gäller offensiv planhalva. Andra halvlek är på gång och nu hoppas jag att man låser upp bortalagets försvar och trycker in några bollar.

Själv har jag riggat med kaffe, laptop med liverättning och nu till andra ett glas vin. Får jag bara några mål som tilltugg så är jag nöjd. Kom igen nu, tre poäng behövs!

 
Föregående inläggAtt vomera inombords
Nästa inläggSmatter mot rutan
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.