Norrmän och måndagar

Erik, jag sa ju häromdagen att jag hade en bild på när Miccoli skottränar. Så, varsågod. Den är från Juves säsongsupptakt i Salice Terme 6 juli 2004.

Förövrigt föraktar jag måndagar som denna och norrmän som vinner när man som minst behöver det. Nåväl, det blir nya stryktipstag på lördag.

Säsongspremiär på fredag kväll förresten. Har ju bokat lokal så jag hoppas skarpt på innebandy. Återstår att se hur många vi blir, men jag får väl ta med en basketboll i reserv. Hoppas bara att InterSport hinner få in mina nybeställa dojjor. Sedan har jag plötsligt börjat få upp ögonen för bodypump. Det kanske kan vara något när fotbollssäsongen är avslutad?

Föregående inläggEn gång är ingen gång
Nästa inläggJag vill be om ursäkt
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.