Släpp(t) hästarna fria

Jag vet inte riktigt alltså. Alla hästar är inte inräknade ikväll. Jag hade just varit i farten med att måtta lite på en potentiell 37-tummare. Det ser ut att vara en riktigt vettig storlek i förhållande till dags dato möblering. Men that’s not my point. När jag skulle lägga tillbaka måttbandet gick jag ut i köket. Halvvägs till kylen kom jag på vad jag höll på med.

Måttbandet ligger nu på sin rätta plats. I skåpet. I hallen. Där jag tog det.

Föregående inläggAtt spika ett kryss
Nästa inläggMot ruinens brant!
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.