Svårslaget rekord

Igår fick jag så det där beskedet jag väntat på ett tag. Det var väl inget jättepositivt som meddelades men på sätt och vis skönt att det äntligen är över. Jag fick inte jobbet jag söke i början av juni. 117 dagar tog det för dem att komma fram till det. Det där är både den längsta och mest skumma rekryteringsprocess jag varit med om. So far…

Igår blev jag återigen utskälld på jobbet. Egentligen hoppas jag att kärringen läser bloggen och gör hon det kan hon gott och väl ta åt sig. Jag skiter i om du bor i Bräcke, Långtbortistan eller Preussiska Lederhosenstadt. Det är ett val du gjort och då får du ta konsekvenserna. Idiot. Typ.

Sista utomhusträningen igår. Just bara för sakens skull blev det shorts och kortärmat, det var kallt men jag frös inte. Ja ni vet, så fort det rullar en bollusling framför fötterna glömmer man tid och rum. Henka sa…

bq. Faan, du tål kyla jävligt bra.

Det är ändå lite motsägelsefullt. Det är ju jag som kommer söderifrån och som borde gå i tjocka tröjor året runt men det är faktiskt jämtarna själva som gör det, eller i alla fall framåt höstkanten när temperaturen sjunker. Som igår.

Ett sista tillägg bara; jag är köpsugen! Så jäkla köpsugen…

Föregående inläggWhy Modo?
Nästa inläggHöstmorgon, del I
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.