Träningsmissär

Igår blev träningen inställd. Frågan är om den inte kunde ha blivit inställd även idag för den gav i praktiken – Erik, håll i dig nu – naaadaaa! Inte nog med att den flyttades till häcken (en gräsmattevidrig plätt tuvor), en viss herr Björkegren lyckades med konststycket att få in en klockren dobbträff rakt på högerdojjan. Jag fick kliva av, klev inte på mer för kvällen och lär nog inte kliva på mer den här veckan heller. Det gör ont och är svullet. Man kan ju ha roligare saker för sig…

Det var faktiskt plusgrader ikväll, även om det knappt kändes. Vissa ser det med ondo, själv väljer jag att ha en delad mening kring fenomenet höstsäsong. Naturligtvis är det skönare att spela långa och sena sommarkvällar när termometern visar 25°C och uppåt. Själv försöker jag dock att njuta även sådana här kvällar. 4°C, snålblåst, regn och ett mörker som faller redan vid halvåtta låter väl inte som någon våt dröm direkt men tänk vad skönt att kunna slänga sig själv in i en kokande dusch efteråt. Det är faktiskt värt de där två timmarnas av konstant helvetes köld…

Fyra träningspass kvar nu. Ett av dem lär jag dumpa. Sedan är säsongen slut. Trist som fan faktiskt.

Förresten, Champions League drog ju igång ikväll. Glenn var inte sen att presentera sig! Det kan bli en vacker syn när “Glenn kryper”:http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/championsleague/article809111.ab.

Föregående inläggVälkommen till Norrland
Nästa inläggFör en oxe…
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.