Nattligt terapiarbete

Jag gjorde ett tappert försök ikväll, att somna framåt midnatt. Tröttheten hade delvis landat men så fort jag kröp ner under täcket så var den borta. Efter tjugo minuter gav jag upp och körde en liten terapistund med mig själv, djupt inne i de drydianska bildarkiven. Det var rätt dammigt där, ty det är inte så välbesökt nu för tiden och inte allt för ofta arkiveras nya tillskott. En aning genant, men det är då man plockar fram det bästa ur vad som finns.

Ett axplock. Nu är klockan tillräckligt mycket för att även en nattuggla till drydian ska slockna. 10-4, over and out.

Föregående inläggOm man slog ihop?
Nästa inläggThere is an app for that
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.