Nostalgica

Av en händelse så landade jag djupt, långt ner i NAS:ens mappsystem och i det nästan igendammade bildarkivet, letandes efter badbilder från Önsjön anno 2005 (!). Där hittar vi två inte så jättevältränade grabbar med hår på respektive huvud, ett stycke härskare a la Calledonien och en i-början-på-augusti-klarblå-himmel. Se och njut. Eller nåt. Typ.

Mycket ska man se innan huvudet ramlar av. Och för fasen, det är ju redan augusti. När man var liten innebar det Oddebollen, skolstart och att fotbollsserierna i Dalsland drar igång sin höstsäsong. Och att sommaren är slut. Men nu är man ju stor, stark och vuxen och då vet man ju att så inte är fallet. Nu vet man ju faktiskt att hösten kan vara minst lika skön. Fast på ett annat sätt. På andra håll. På andra vägar.

[nggtags gallery=nostalgica]

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.