Det är blåsigt inatt

Det är blåsigt ute i natt, ungefär som att någon försöker påminna oss om andra stormiga septembernätter. Jag kommer på pricken ihåg vad jag gjorde på morgonen. Jag vet hur hela dagen såg ut och mitt nyfikna intresse för mörka katastrofer fick sig en ny glöd.

Första notisen i bussen på väg till skolan, några hundra meter innan järnvägsövergången norr om Frändefors. Följt av en hel dag av nyheter och ett långt samtal på konfirmationsläsningen senare på eftermiddagen. Följt av nyheter, nyheter och åter nyheter.

15 år går fort. Uppenbarligen. Vad gjorde du?

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.