En aning motvind

Små molntussar i skyn, under en blå himmel och lätt vind. Det var utsikterna. Små molntussar i skyn under en blå himmel och…

*böööööp*

Weather error.

…stark vind. Från nordväst. Rakt i motsatt färdriktning. Det var kallt denna morgon, sanna mina ord. Det såg verkligen höstpitoreskt ut men verkligheten var en annan. Men jag gillar det. Ändå. På något konstigt vis.

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.