Likväl det ena som det andra

Lika oskönt som det är att tappa en 1-0-ledning till 1-1 i matchens sista ordinarie sekunder i en viktig ligacupfinal, lika skönt är det att sätta 2-1 i 119:e minuten med matchens tredje sista spark och därmed sopa hem hela turnéringen.

Lika oskönt som det är att på fyra minuter, mot samma lag i den direkt följande ligamatchen, tappa 1-0 till 1-2, lika skönt är det att i 85:e riktigt trycka in 2-2 och i 92:a nicka in 3-2 med matchens näst sista bolltouch.

Spurs var inte helt enkla att tas med ikväll men att ha grusat deras planer på en ligacuptitel och att dessutom i matchen efter i princip nästan grusat deras ligaguldsdrömmar känns onekligen väldigt finemang. Lika engagerande är även mina målgester i soffan när jag inser att jakten på mina sex titlar till antalet pågående säsong fortfarande lever, frodas och handsvettas.

Den som sa att man blir för gammal för spel kan tänka om. Den som sa att det krävs djuplodade äventyrsspel för att ge mentala avtryck kan tänka om. Den som sa att FIFA kan vara engagerande, handsvettigt och generera sena nätter – kom, så lirar vi en match.

[nggtags gallery=fifa09]

Föregående inlägg
Nästa inlägg

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.