Nästa objekt från månen

Nu har moderskeppets tillhåll här på jorden fått konkurrens. Med sin blå färg här hennes palats ett av få objekt som kan skymtas från månen, med dess otroligt skarpa blåa färg. Tills nu. Månfarare har berättat att man skymtat ännu ett färglatt objekt down stairs på vår planet, beläget i Östersund faktiskt.

Föregående inläggBehöver jag övertygas?
Nästa inläggMed lite övning så
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.