Nygammal toppskrud

Jag sitter här med träningsvärk efter gårdagens innebandypass. Det var inte igår man spelade direkt och plötsligt fick några muskler väckas till liv, som kanske inte används varje dag man spelar fotboll. Ett hårt uppvaknande. Men ack så skönt.

Noterar också en nygammal toppskrud, och ett för den här punkten på året kärt återseende. Oviksfjällen, från nordöst. Idag. Det tar sig…

Föregående inläggDet är blåsigt inatt
Nästa inläggEn aning motvind
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.