Ett streck

Med tanke på vad som skrevs igår så drar jag ett streck över det, eftersom saker och ting löste sig väldigt smidigt idag. Allt på sin plats, i morgon blir det till bildoktorn och så åker vintersulorna på. Sen ser jag inte kärleken på ett tag. På sätt och vis känns det väldigt avlastande och som en lättnad, men när skidsjukan kryper sig på när snön lägger sig på allvar så kommer roadtripkänslorna tillbaka.

Och saknaden med den.

Dagens bästa. Folk köper och tar allt på Blocket. I tisdags kväll, sent, la jag ut en icke fungerande kombination av kyl och frys, där termostaten gått åt helvete på kylen. Det tog åtta timmar, sen kom första samtalet och ikväll hämtades allt. Jag slapp hyra släp och köra till tippen plus att någon blev otroligt nöjd med en fungerande frys nu när älgjakten skördar sina offer. Fantastiskt!

Nu är det bara loppiskartongerna kvar. Någon?

Föregående inläggÅ ena handen
Nästa inläggAnvändarvänlighet deluxe
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.