Galen träningsvärk

Jag har en sådan där skön lätt träningsvärk idag. En sådan som ger en aning skum gångstil men som fortfarande inte gör så infernaliskt ont. Ett faktum som jag inte trodde skulle infinna sig då jag kallt räknat med fyra-fem gånger värre resa. Det blev nämligen ett innebandypass i söndags. Inte en timme. Inte två heller. Utan tre. Behöver jag tillägga att kroppen var slut på salter och vätska när jag tillslut landade i duschen framåt 22-tiden? Men skönt, det var det sannerligen och en perfekt avslutning en skum vecka.

Dessutom somnade jag av världens bästa trötthet, den som sitter mer i kropp än i huvud. Då har jag nämligen en förmåga att både sova bättre och vakna snabbare dagen därpå. Jag skulle dock behöva ett tvåtimmarspass till någon annan gång varje vecka. Visst, ett långt pass är bättre än inget pass men när man väl kommer igång och både huvud och kropp skriker efter träning, svett och illaluktande träningskläder så måste man ju få ut energin på något sätt. Jag får se över det där tror jag.

Helt plötsligt är jag inne i höstsäsongen, utan att jag ens märkt det. Snygg överlappning från gräsluktande mattor till svettiga inomhushallar och ett fallet mörker utanför väggarna. Mäktigt.

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.