När rättvisan segrade

Ska vi summera? Den här dagen blev mer rättvis och skön än jag kunnat ana. En vacker höstdag med gula träd, en sol som tränger igenom molnen och några få plusgrader. Oktober. Mer behövs inte sägas. Förutom…

  • Eftermiddag på stan med ny inspiration och en av de bättre fikasessionerna på senare tid. Törners. Good shit.
  • Stryktipset lämnades, spelades och segrades. Jag räknar elva rätt som en seger på vägen mot tretton. Lite pesetas i plånkan sitter faktiskt aldrig fel och plötsligt är 2009 ett plusår. Sådant gillar vi ohämmat.
  • United låg under med 0-1. United låg under med 1-2. United gick in på övertid och fick med sig en pinne via ett självmål. På sätt och vis rättvist, på sätt och vis orättvist. På sätt och vis en vettig poängfördelning. Å ena sidan. Sunderland ska man slå på Old Trafford. Å andra sidan. En röst kan bli hes även för en kvittering mot ett sunklag som Sunderland.
  • FIFA09-säsongen fick just det avslutet jag spelade för. Sex pokaler av sex möjliga och när Barca lite förvånat krossades med 5-1 i Champions League-finalen var saken biff. FIFA10 here I come.
  • Soffan blev tillhållet för kvällen, med finölen på första parket och en påse chips. Det är good shit deluxe.

Så, här sitter jag nu. Natten möter morgonen, klockan passerar snart nollfyra och Uniteds season review 07/08 rullar. Lite feelgood-nostalgi får summera denna vackra höstdag. Utanför blåser stormen och snöblandat regn landar på marken. Oktober. Mer behövs inte sägas.

Föregående inläggOktober, lördag och höst
Nästa inläggVad ska James göra?
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.