Svenskt var det här

M är sjuk idag och det märks.

– Alltså, det går bara svenska filmer hela dagen på SF-kanalen. Typ Emil i Lönneberga, Bert, Adam & Eva…

…innan jag frågade en gång till vilken kanal de går på. Vi pratar alltså om nya SF-kanalen på Canal+. Vad SF egentligen står för är det nog bara M som vet. Eller? Jag och M tävlar i en helt egen ordgrodegren i nästa ordgrods-VM.

Föregående inläggIdag har jag…
Nästa inlägg290 minuter
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.