Som ett brev på posten

Jag fick post idag. Det var en faktura enligt överenskommelsen. Den var på 806 kronor. Ungefär som jag misstänkt och haft i beräkningarna. Jag fick post idag. Det var en kreditfaktura på den första fakturan. Den var på -806 kronor. Inte riktigt vad jag misstänkt och haft i beräkningarna. Jag fick post idag. Det var en ny faktura, på samma sak som den första fakturan. Den var på 896 kronor, då rabatten som fanns med på första fakturan var bortplockad. Ungefär vad jag borde ha förväntat mig och haft i beräkningarna.

Jag funderar på vad det kostade att skicka min post till mig idag. Troligtvis mer än de 90 kronorna man fick igen på den nya fakturan med den bortplockade rabatten. Det bästa av allt är att hela soppan är fullständigt logisk, normal och vad man alltid borde förvänta sig och ha med i beräkningarna. Fast på sitt egna egendomliga sätt där tankeställiga undantagstillstånd alltid skola råda. Det kanske är dags att ringa in en reparatör på riktigt?

Föregående inläggVidgade nördvyer
Nästa inläggÄr mobilnätet utslaget?
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.