Vad är fredagsmys?

Efter lördagens vandring så fick jag en gigantisk mängd bilder att redigera och det var väldigt längesedan det hände. Därför dröjer det lite innan det dyker upp material här. Men det kommer att göra det. Snart. Håll ut.

Dagens skörd i happenings då? Tja, jobb följt av lite fritid för en gångs skull, följt av ett sent innebandypass. Följt av jobb såklart, eftersom jag helt missat en liten detalj i en av trycksakerna. Det var bara att sätta sig ner och göra det. Dessutom inga problem, risken med sena träningspass är ju att man inte somnar på ett tag sen. Fredagsmys i morgon? Ja, om “somna på soffan” också räknas så…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.