Då kör vi på 2010

Jag är usel på att blogga för tillfället men jag måste bara få avslöja att det har sina förklaringar. Dels har jag mikrobloggat en hel del på Twitter det senaste, plus Facebook också då “såklart”. Men jag har också börjat peta ihop en ny bloggdesign och planerat ett byte från Textpattern till WordPress. Det har tagit både tid och skrivmotivation.

2010 ska det bli bättre. Sägs det i alla fall. Det känns redan bättre, plus att jag med min fantastiska nya 7D har fotoinspiration som jag inte haft på säkert flera år. Det ska utvecklas och nyttjas på flera håll, det har jag redan bestämt mig för och så får det bli.

När 2009 stundtals var riktigt uselt av sällan skådat slag så har jag också under året fått uppleva massvis av helt fantastiska saker. En riktig kicker med massor av bra skidåkning i början av året, följdes upp av nytt jobb, en sommar med massvis av upplevelser runt om i landet och en höst som kanske inte riktigt blev som jag tänkt mig. Nu står jag inför 2010 med nytänk och inspiration, men också utan ett riktigt jobb. Prioritetsordningen är satt.

Så, var 2010 börjar vet jag. Var det slutar är lite knepigare men om jag nu tog mig igenom decenniets sista år på diverse aviga sätt så borde jag vara härdad nog att fixa nästa år också. Vi utgår från noll och arbetar oss uppåt.

Föregående inläggStenkoll med ComHem
Nästa inläggJag ljuger inte
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.