I baconfeberns spår

I morgon är det dags, jag ska injiceras med en mastodontdos av det nu för tiden oändligt populära vaccinet mot svinflunsan. Jag är redan trött på den, men inte av anledningen du tror.

Mediahypen kan jag leva med, härdad av akrylamid-cancer-chipsen för några år sedan som visade sig betyda att man skulle smocka i sig 30 kilo – per dag – för att det skulle vara skadligt. Jo, tjena. Det händer ju. På fredagarna blir det 40 kilo. Att folk blir skitdåliga är förvisso jättetråkigt, att folk verkar bli tillsynes ännu sjukare av just vaccinet i sig är ju minst sagt ännu tråkigare. Ett ”in your face, nöff nöff” är knappast det man vill ha när sprutan väl både åkt in och ut ur armen (skinkan, låret, huvudet eller var man nu tar den). But still, fortfarande inte värst för är det något jag just för tillfället avskyr som pesten och digerdöden så är det den där förbannade handspriten.

Överallt finns den. På muggen. I lunchrummet. Snart impregneras den väl i både handdukar och skithuspapper. Den torkar ut mina händer, det gör ont när jag svettas på träningen, knogarna spricker och det ser onekligen ut som att min största hobby är att gå omkring och nita folk. Dessutom luktar den förjävligt. Detta medför ett också ett betydligt större användande av alovera vilket således betyder en merkostnad för hudvårdsprodukter i Drydenska Palatset. Och tro mig när jag skriver att det inte är den fetaste budgeten som finns inom de här väggarna. Den finns. Men den är försvinnande liten.

När baconfebern i morgon har botats för gott så ska jag sluta handsprita mina händer. Sprit ska drickas. Punkt slut.

Föregående inläggI små doser
Nästa inläggÄkta vara
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.